sunnuntai 24. elokuuta 2014

Eläinlääkärillä

Luna ja Afi kävi eläinlääkärillä. Luna tosin sai vain rokotteen, mutta Afin reissun syy oli kipeät korvat. Eläinlääkäri kurkkasi Afin korviin ja niissä oli aika paljon eritettä. Sieltä sitten löytyi molemmista korvista tulehdus. Afille määrättiin kipulääkettä, korvahuuhde, korvatipat ja antibiootti.
Lääkkeet ovat tuntuneet tehoavan oikein hyvin. Korvista ei enää tule juurikaan eritettä, eikä korvat enää ole kovin kosketusherkät. Afista on tullut myös superenerginen kun korviin ei satu ja ehkä lääkkeiden sivuvaikutuksilla voi olla osuutta asiaan :) Viikon päästä on sitten kontrollikäynti eläinlääkärillä ja sitten nähdään miten hyvin korvien paraneminen on edistynyt ja joutuuko lääkitystä jatkamaan.

Agilityssa ollaan etenkin Lunan kanssa edistytty hyvin. Kepit sujuu vauhdilla, tosin vieläkin joutuu käyttämään käsiohjausta. A-este,jota Luna ei ole koskaan ennen suostunut suorittamaan, suoritettiin innolla. Lunan ilme oli hieman hölmistynyt sen jälkeen. Taisi ihmetellä, että mitä juuri tapahtui. Päästään pian mölliagikisoihinkin kun rupeaa esteet olla hallinnassa :)

Minulla rupeaa olla näyttelykuumetta, kun ei koko kesänä olla päästy kehään koirien kesäturkkien takia. Afille ja Lunalle trimmasin kesäkampaukset kun olivat niin kuumissaan. Lunalta lähti vain mahakarvat, kun en raaskinu leikellä sen turkkia enempää. Milli päätti itse hankkia kesäturkin ja pudotti kaiken pohjavillan. On taas hassun näköinen kun on niin rimpula. Kun Kalju-Millin turkki on taas näyttelykunnossa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, on Milli jo astutettu ja odottaa Pikku-Millejä. :) Empä taida siis kehään päästä hetkeen. Ehkäpä Afin kanssa Voittajaan joulukuussa!

Nyt pitää vaan päättää Millin sulho ja odotella neidin juoksua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti