torstai 29. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Luna ei valitettavasti tullut tiineeksi edelleenkään. Se oli viimeinen yritys. Luna ei ilmeisesti halua äisiksi. :( Seuraavaksi suunnitelmissa pentuja Millille seuraavasta juoksusta marras-joulukuussa. Urosta en vielä ole päättänyt.

Kävin kuvauttamassa Millin lonkat ja kyynärät loistavalla tuloksella A/A ja 0/0! Silmissä näkyi edelleen lievä CRD joka näkyi pentunakin, muttei onneksi mitään vakavampaa.

Afi on ollut innoissaan kun pääsee lopultakin uimaan. Afi päätti mennä jo alkukeväällä uimaan ennen kun jäät oli kokonaan lähtenyt Vinski-russelin kanssa. Piti äkkiä laittaa sisälle lämmittelemään kun molemmat hytisi siihen malliin. Valitettavasti uiminen on aiheuttanu Afille korvatulehduksen kun korviin on ilmeisesti menny vettä eikä ne ole päässyt kuivumaan kunnolla.

Käyn nyt koko porukan kanssa agilityssa. Luna ja etenkin Afi tuntuvat rakastavan sitä. Milli ei oikein ole syttynyt lajille, mutta aion jatkaa senkin kanssa sinnikkäästi jos se vaikka innostuis. Kyllä Milli kotona ja lenkillä jaksaa riehua, mutta agilityssa ravaillaan rauhakseltaan. Afi puolestaan on niin innoissaan etten meinaa perässä pysyä!

Harmittaa kun en ole päässyt näyttelyihin pitkään aikaan kun Millillä ja Afilla ei ole ollut tapeeksi turkkia ja Lunalta odotin pentuja :( Tietenkin kun Luna kuuli että meinaan ilmoittaa sen näyttelyyn niin neiti pudotti turkkinsa. Onneksi nyt Milli rupeaa olla turkissa ja Afinkin turkki pikkuhiljaa rupeaa olla riittävä ja alkaa harmaantumaankin (niin sitä ei ehkä hylätä taas värin takia), niin pääsen heinäkuussa kehään molempien kanssa.

 Parta-Apina ennen pesua ja trimmausta
 Vesipeto
 Koko poppoo
 
 Afi kutuistui pesussa :)
 Milli kahlaa

 Luna poseeraa ja nautiskelee kahlailusta.
 Milli jahtaa lintupaistia.

 Afi pestynä,trimmattuna ja laitettuna kauniiks
 Arskan tyylinäyte
 Arska ei ehkä olisi mikään sulavaliikkeisin agilitykoira..

 Afi syöksyy kauheaa vauhtia...
 ...Millin ja Lunan välistä...
...valtaisaan loikkaan kepin perään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti