maanantai 31. elokuuta 2015

Näyttely- ja agilitytuloksia

Lunan kanssa ollaan lopulta päästy aloittamaan agilitykisaura. Ekat kisat olivat Hausjärvellä 25.7. ja tuloksena 3xHYL kun Lunan mielestä pituusestettä ei voinut hypätä. Luna oli muutenkin jännittynyt ja haukahteli ratahenkilökunnalle. Selvitettiin kuitenkin 2 rataa maaliin asti tosin pituuseste jäi suorittamatta.
Lunan toiset kisat olivat Kouvolassa 15.8. ja ne menivät huomattavasti jo reippaammalla ja rohkeammalla asenteella. Ensimmäisenä oli hyppyrata josta tuli nollatulos valitettavasti yliajalla, mutta se riitti 1. sijaan! Seuraavassaa luokassa unohdin radan ja yksi hyppy jäi väliin tulos oli hylsy, mutta Lunan vauhti oli kova. Kolmannella radalla Luna astui pituusesteen päälle ja tulos sieltäkin hylsy.

Kävin collieiden erikoisnäyttelyssä Kotkassa 16.8. ja mukana olivat Milli, Arska, Roope, Sintti ja Melrose.
Arvostelut:
Arska (Black Sara's Arnold), Tuomari: Helin Tenson, Tulos: AVO H
"Hyvä sukupuolileima. Mittasuhteiltaan melkein neliömäinen. Korkearaajainen uros. Hyvä pää. Haalistunut kirsu. Hieman leveäasentoiset korvat. Riittävä kaula, lyhyt selkä, jyrkkä lantio. Melko olematon eturinta ja rintakehä. Pysty olkavarsi ja ranteet. niukat etu-ja takakulmaukset. Korkeat kintereet. Ahtaat etu-ja takaliikkeet. Hyvä tan-merkkinen tukki."

Sintti (Crocodile Rock's Poor Little Fish), Tuomari: Helin Tenson, Tulos: PEK4
"Selvä sukupuolileima. Sopivat mittasuhteet ja riittävä luusto. Hyvin kevyt alaleuka. Pinkit läiskät nenänpielissä. Turhan pienet ja syvälle asettuneet silmät, vaaleat vilkkuluomet. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja selkä. Jyrkkä lantio. Eturinta ja rintakehä kehitysvaiheessa. Riittävästi kulmautunut. Korkeat kintereet. Samansuuntaiset, mutta vielä pentumaiset liikkeet. Kaunis väri."

Roope (Crocodile Rock's Fistful Of Dollars), Tuomari: Helin Tenson, Tulos: PEK2

Milli (Heidelind's X-Box Millionaire), Tuomari: Micael Johansson, Tulos: AVO EH
"3-vuotias narttu. Voisi olla pidempi pää. Litteä kallo. Hyväasentoiset korvat. Hyvinasettuneet silmät. Oikea purenta. Riittävä kaula. Hyvä selkä. Jyrkkä lantio. Riittevä eturinta ja rintakehä. Sopiva luusto. Liikkuu hyvin. Hyvä askel. Vakaa edestä ja takaa. Kaunis turkki ja väri. Miellyttävä luonne. Hyvin esitetty."

Melrose (Crocodile Rock's Rich Little Bitch), Tuomari: Micael Johansson, Tulos: PEK1
"8 kuukautta vanha narttu. Antaa maskuliinisen yleisvaikutelman. Hyvä pään kiila, litteä kallo, hyvinasettuneet korvat, tummat silmät, oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Rintakehä ja eturinta saavat vielä kehittyä. Sopiva luusto. Jyrkkä lantio ja korkea hännänkiinnitys. Voisi liikkua maatavoittavammalla askeleella, hieman epävakaa takaa. Kaunis turkin väri. Miellyttävä luonne. Hyvin esitetty."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti