tiistai 11. joulukuuta 2012

Milli

Heidelind's X-Box Millionaire "Milli" (syntynyt 3.9.2012) muutti Virosta Suomeen 5.12.2012 ja kävin hakemassa sen Sipoosta sunnuntaina 9.12.2012. Kun astuin sisään, olin yllättynyt miten pikkuinen se oli. Vähän Milliä jännitti uudet ihmiset ja se meni mahalleen lattialle makaamaan. Olivat sen verran kiinnostavia nämä uudet tyypit, että ei niitä kovin kauaa jaksanut ujostella, vaan piti päästä tutustumaan lähemmin.
Kun päästiin kotiin oli "pikku"Afi vastassa. Afi näytti valtavalta Millin rinnalla. Pikkuinen sai tervetulleen vastaanoton niin Akulta, kuin turhan yli-innokkaalta Afiltakin. Hieman Milliä jännitti, mutta ennen nukkumaanmenoa, tytöt leikkivät jo keskenään. Yö meni hyvin, niin kuin eilinenkin, jos muutamia pissavahinkoja ei lasketa..
Kipakka Luna-neiti sai muuttaa Helsinkiin iskän ja Arskan luokse pariksi viikoksi, että pentu saa tutustua uuteen kotiin ilman komentelevaa akkaa. Afi on ottanut tilanteesta kaiken ilon irti ja ryhtynyt riiviöksi. Kyllä sitä pikkuhiljaa rupeaa ikävä tulla tuota lapsenlikka-Lunaa, joka pitää kakaran kurissa. Onneksi ilkeä Aku-setä vähän ojensi Afia, kun äijällä oli uusi hieno ISO luu.

 Mini-Milli ja jätti-AfiEi kommentteja:

Lähetä kommentti