torstai 31. toukokuuta 2012

Joensuun näyttelyt

Luna osallistui 26.-27.5. Suvi-Karelia näyttelyihin ihanassa auringonpaisteessa. Pari viikkoa ennen näyttelyä Luna rupesi pudottamaan pohjavillaa ja vähän jännitti, että onko otus ihan kalju näyttelyssä. Onneksi karva pysyi jotenkuten, vaikka karvaa tuntui irtoavan valtavia määriä. Kun päästiin kotiin niin Luna sai tehoharjauksen ja pesun (karvaa lähti melkein kauppakassillinen). Lunski on tyytyväinen ohueen ja viileään kesäturkkiin. Nyt löytyykin virtaa vaikka muille jakaa!

Lauantaina Luna sai H:n tuomarina Maret Kärdi, Viro
"3v. Kookas, mutta kokoon nähden kevyt raajaluusto, hyvin pieni pää ja lyhyt kaula. Teräväkärkinen kuono, kape ja heikko alaleuka. Hyvin tiiviisti yläikeniin pureutuvat alakulmahampaat. Liikkuvaiset, hyvin kevyet korvat. Riittävät kulmaukset. Löysät kyynärpäät, tiiviit käpälät. Rungossa sopivat mittasuhteet. Korkeahko kinner. Saisi liikkua vetävämmin. Oikealaatuinen karvapeite. Lantiossa aaltoilevaa. Suvaitseva luonne."

Sunnuntaina ERI:n tuomarina Marija Kavcic, Slovenia
"3 years old lighter bitch. Finer head. Weaker underjaw. Light ears. Correct eyes. Sound body. Free movement. Nice coat."
(kuviakin saattaa ilmestyä jossain vaiheessa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti