keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Enää n.viikko ja Millin pennut syntyvät. Voi olla, että saadaan joululahjapennut :) Pentujen liikkeet tuntuvat jo selvästi ja Millin maha on valtava. Tiineys on vaikuttanut Millin käytökseen ja siitä on tullut laiska ja mukavuudenhaluinen. Nukkuu ja makoilee suurimman osan päivästä eikä leikkiminen tai riehuminen kiinnosta enää laikaan. Liikkuminenkin on kömpelöä kun on iso maha tiellä.



Luna sai uuden kampauksen. Sen turkki oli päästä ja kauluksesta rasvainen ja Luna rapsutteli itseään poikkeuksellisen paljon, mutta ihossa ei näkynyt mitään outoa. Sitä en tiedä mikä Lunalla oli, mutta Luna pääsi parturiin sekä pesulle ja nyt rapsuttelu on loppunut. Ajelun jälkeen likka oli nolon näköinen, oli varmaan alaston ja outo olo. Ulkonakin oli Lunan mielestä kylmä eikä maahan voinut istahtaa kun peppu jäätyy. Luna sai elämänsä ensimmäisen toppatakinkin ja ulkoilu tuntuu taas kivalta! Agilitytreeneissä löytyi karvattomasta Lunskista vauhtia kun ei karvat ollu tiellä :)



Afilla sujuu agitreenit varsin mallikkaasti jos hullupuudeli vaan malttaa keskittyä olennaiseen. Aksailu on Afin mielestä niin kivaa, että aivot menee välillä OFF-asentoon ja sitten sinkoillaan päättömästi kauhealla vauhdilla. A-esteen ylikin loikattiin valtavalla kaarella ja meininki rupesi olemaan vähän turhan vaarallisen näköistä. Afia piti vähän rauhoitella ja palautella takaisin maanpinnalle, että aivot saadaan takaisin ON-asentoon :) On Afille selvästi treeneistä jotain päähän tarttunut, kun nyt mennään keppejäkin lähes itsenäisesti.

1 kommentti: